Vaak gestelde vragen

Algemeen

Hoe compleet is jullie uitgaansagenda? Wij beschikken over de grootste database van Nederland. We zijn de eerste die gebruik maken van een automatisch algoritme om feesten te verzamelen. Op deze manier missen we zelden een feestje, zelfs in kleinere steden.

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat we een feestje missen, mocht je dit tegen komen stuur ons dan een mailtje. Ons mailadres is info@goneout.nl.
Waarom zou ik inloggen? In de app kan je vrienden uitnodigen voor een feestje. Om jullie te verbinden worden jouw en je vrienden hun nummer gebruikt om jullie te verbinden. Ook kan je hiermee feesten aan je eigen agenda toevoegen, zodat je snel bij je favorieten feesten kan.

Als je inlogt met Facebook krijg je toegang tot nog meer functies. Zo kan je zien hoeveel mensen naar het evenement gaan en worden er berichten bij het evenement getoond. Op deze manier kan je nog beter beslissen of het een leuk feestje is of niet.

Mocht je het alsnog niet willen dan kun je het altijd skippen.
Is de app gratis? De app is helemaal gratis en dat zal het ook blijven.

Feest organisatoren / Clubs / Kroegen

Hoe kan ik mijn feestje toevoegen? Je feest is waarschijnlijk al automatisch toegevoegd. We maken gebruik van automatische systemen om feest informatie te verzamelen. Meeste informatie komt van Facebook af. Zorg dat je hier een evenement op hebt aangemaakt en dat de locatie correct is, zie hiervoor ook de volgende vraag.

Als je het bovenstaande hebt gedaan en je feestje is na 6 uur nog niet toegevoegd, stuur ons dan een mailtje op info@goneout.nl.
Hoe zet ik de locatie van een feest correct? We voegen alleen feesten toe van Facebook waarvan de locatie correct is. Bij het aanmaken van het event dient de pagina van de locatie(pagina) te worden geselecteerd as locatie. Een adres of beschrijving van de locatie werkt niet. Hoe geef ik de minimumleeftijd aan? De minimumleeftijd wordt uit de beschrijving van het feest gehaald. Wanneer je ‘16+’ of ‘18+’ in de tekst neerzet wordt dit automatisch opgenomen. Let op het doorvoeren van de wijziging kan 3 uur duren. Hoe geef ik de entree prijs aan? De entreeprijs wordt automatisch gehaald uit de evenement beschrijving. Dit gaat meestal goed, maar kan soms fout gaan. Om er zeker van te zijn dat het correct gaat, geef de entree prijs aan als:

Entree: €5,-
-of-
Toegang: €5,-
-of-
Entree: Gratis
-of-
Toegang: Gratis

We kiezen ervoor om altijd de deurprijs weer te geven. Dit is omdat meeste GoneOut gebruikers de app gebruiken voor last minute plannen. We raden aan dat je hetzelfde doet, maar zullen het niet verplichten.
Waar moet ik rekening mee houden als ik een facebook event maak?
  1. Zorg dat de locatie goed staat aangegeven. (‘Hoe zet ik de locatie van een feest correct?’)
  2. Geef een beschrijving van het feest die goed genoeg is voor iemand die nog nooit van het feest of locatie heeft gehoord. Denk hierbij aan muziek genre, doelgroep en waarom ze echt naar dit feestje moeten gaan.
  3. Zorg dat je de toegangsprijs aangeeft. (‘Hoe geef ik de entree prijs aan?’)
  4. Zorg dat je de minimumleeftijd aangeeft. (‘Hoe geef ik de minimumleeftijd aan?’)
Meer is het niet. Mocht het toch niet helemaal lukken. Stuur dan gerust een bericht naar info@goneout.nl.

Over Ons

GoneOut is een uitgaansagenda opgericht in 2013 om een volledig en up to date overzicht van het uitgaansleven te maken. We zijn de eerste agenda van Nederland die het verzamelen van feesten heeft geautomatiseerd waardoor alle duizenden events per maand in de agenda staan.

Contact

Wij staan altijd open voor feedback of samenwerkingen. Neem gerust contact op.

Social